Vacatures in het Actuariaat

Stephan van Stalborch Actuaris van het Jaar 2020

Geplaatst op 16 oktober 2020

Op de jaarlijkse Dag van de Actuaris, die dit jaar online plaats vond op donderdag 8 oktober, is Stephan van Stalborch door zijn beroepsgenoten en de vakjury uitgeroepen tot Actuaris van het Jaar 2020. De andere genomineerden waren Prof. dr. A.A.J. (Antoon) Pelsser en J.W.R. (Jan) de Wit AAG.

Stephan van Stalborch

Stephan van Stalborch is senior beleidsmedewerker en Actuaris op de afdeling Pensioenbeleid van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Als expert is Stephan nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van het Pensioenakkoord. 

Stephan werd tijdens de uitreiking door de jury geroemd vanwege zijn inhoudelijke bijdrage aan het verder brengen van het zeer complexe en bijna eeuwigdurende pensioendossier. Zijn voorstel voor de doorontwikkeling van het pensioencontract – met elementen als het ontbreken van een rekenrente en dekkingsgraad - is uiteindelijk overgenomen door alle onderhandelingspartners en werkelijkheid geworden.

Yentl Goosens

Talent van het Jaar
Eerder op de dag werd ook de Actuarieel Talent van het Jaar Prijs uitgereikt. Deze ging naar Yentl Goosens. Haar presentatie maakte diepe indruk op het publiek en gaf de doorslag voor haar verkiezing. De andere genomineerden waren Wouter Slot en Rik van Beers.

Yentl is Consultant bij EY Actuarial Services. Haar bijzondere aandacht heeft Model Risk Management. Samen met haar collega’s heeft ze een platform ontwikkeld dat het doorlopen van de model life cycle van modellen vergemakkelijkt. “Yentl is een Actuaris met een meer dan brede interesse. Ze is geëngageerd en zeer maatschappij bewust.”

Impressie van de dag

Publieke waardering
De prijzen zijn een initiatief om actuarieel specialisten, die een duidelijke voortrekkersrol vervullen in de profilering van de actuariële beroepsgroep, publiek te waarderen en een platform te bieden ter versterking van hun activiteiten. De jury bestaat uit negen leden, onder wie Tweede Kamerlid voor de VVD Helma Lodders en staat onder leiding van voorzitter Ronald Latenstein, board member en fintech investeerder.

 

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.info is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956