Vacatures in het Actuariaat

Partners Dag van de Actuaris

RGA

RGA is een van de grootste herverzekeraars van de wereld, op het gebied van levensverzekeringen, met bijna $2.9 biljoen aan bestaande levensverzekeringenrisico’s in portefeuille per december 2012. RGA is hiermee marktleider in facultatieve underwriting, met meer dan 300.000 aanvragen voor levensverzekeringen per jaar.

Het hoofdkantoor van RGA is gevestigd in St. Louis in de Verenigde Staten. RGA International Reinsurance Company Limited, Netherlands Office is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam.


FTE Groep

FTE Groep voert opdrachten uit op het gebied van conversies, implementatie van wetgeving en capaciteitsvraagstukken. Ons streven daarbij is, om vanuit het perspectief van de klant, de best doordachte oplossing te leveren.

FTE werkt met gespecialiseerde units op het gebied van leven, pensioen, actuarieel en business & IT. FTE Actuarieel zet hoogopgeleide actuarieel specialisten in op het snijvlak van pensioen, IT & actuarieel. Onze klanten zijn pensioenverzekeraars, pensioenfondsen, PPI’s, actuarieel adviesbureau’s en (actuariële) software leveranciers.


PwC

Bij PwC in Nederland werken ruim vijfduizend mensen samen vanuit twaalf verschillende kantoren en vanuit drie perspectieven: Assurance, Tax & Legal en Advisory.

Wij willen dat onze dienstverlening bijdraagt aan het bouwen van vertrouwen in de maatschappij en bij het oplossen van belangrijke problemen. We willen daarmee waarde toevoegen aan onze klanten, onze mensen en de maatschappij. Dat is onze purpose en de toetssteen voor alles wat we doen of willen gaan doen.


Achmea

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Wij verzekeren ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. Met welke visie? Hoe geven we onze klanten financiële zekerheid?

Onze focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij we verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, willen we de geldzaken goed regelen voor onze klanten.


Lemonade

Wij zijn een verzekeringsmaatschappij zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Ons hoofddoel tijdens het ontwikkelen van Lemonade was om onze gebruikers een fenomenale ervaring te kunnen bieden.

We meten onszelf door de 💖 die we krijgen van onze gebruikers (4.9 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️) en de snelheid waarmee we claims afhandelen.


Probability & Partners

Probability & Partners levert:

  • Diepe specialistische kennis van risicobouwstenen
  • In samenhang gebracht vanuit het geïntegreerde perspectief
  • Advies over volgorde en randvoorwaarden van verbeteringen
  • Een combinatie van zeer ervaren tot minder ervaren professionals die flexibel kunnen worden ingezet
  • Kostenefficiënt door standaard aanpak.

Risk Type Compass

The key to effective risk management is understanding your staff’s risk type and how they will react to unexpected events or outcomes. Risk Type Compass focuses on differences in the way individuals perceive, react to and manage risk, as well as how they make decisions.

Based on extensive psychological research, the Risk Type Compass personality assessment places individuals into one of eight distinctive Risk Types.


Actuaris.info

Actuaris.info is onderdeel van CareerGuide in Finance, 25 vacaturebanken voor vakspecialisten! Inhoud en volledigheid zijn de twee sleutels voor een relevante vacaturebank. Wij garanderen een vrijwel volledig overzicht van de mogelijkheden in de markt en bieden relevant nieuws, rapporten, opinie verhalen en video’s.

Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.info is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956