vergrootglas
Vacatures in het Actuariaat
Mieke Habraken en Anno Bousema
Geplaatst: 20-10-2013

Een weloverwogen start met Financial Assets

Interview met Mieke Habraken en Anno Bousema - Consultants Financial Assets Actuarial Executive Search

De eerste carrièrestap als actuarieel specialist is in onze beleving een life event, want aan het eind van je studie en bij het begin van je loopbaan sta je voor een aantal keuzes die best lastig kunnen zijn.

Als kwantitatief afgestudeerd talent ben je gewild door financiële instellingen zoals verzekeraars, consultancy organisaties, De Nederlandsche Bank (DNB) en pensioenfondsen, maar wat past bij jou?

De verschillen zijn groot en het gaat erom een weloverwogen keuze te maken voor de juiste functie binnen de bij jouw ontwikkeling passende organisatie te vinden.

Financial Assets Actuarial Executive Search

We nodigen je uit voor een gesprek met ons over je professionele toekomst. Jouw kennis, persoonlijke competenties, drijfveren en ambities zijn de leidraad voor een bewuste keuze van een eerste stap in je carrière, met onze jarenlange expertise in het ontwikkelen van mensen en onze kennis van de actuariële arbeidsmarkt kunnen wij fungeren als adviseur en klankbord in jouw keuzeproces.

In een persoonlijk gesprek kunnen we verschillende bij jou passende mogelijkheden inzichtelijk maken.

Over ons
Wij zijn Anno Bousema en Mieke Habraken, we werkten samen meer dan 30 jaar voor het Actuarieel Genootschap en Actuarieel Instituut en zetten onze ervaring al enkele jaren in voor bemiddeling van actuarieel specialisten binnen het actuariële werkveld. We kennen de werkgevers, de professionals, de opleidingen en de (arbeids)markt van zeer nabij. Financial Assets Actuarial Executive Search bemiddelt voor gespecialiseerde actuariële functies in de volgende functiegebieden: 

  • Enterprise Riskmanagement
  • Finance & Investment
  • Capital Management
  • General Insurance
  • Health
  • Life Insurance
  • Non Life
  • Pensions
  • Employee Benefits

Opdrachtgevers
Onze opdrachtgevers zijn een groot aantal nationale en internationale verzekeraars, pensioenfondsen, consultancy firms, de toezichthouder, corporates, asset managers/vermogensbeheerder, we kunnen je daarmee een goed overzicht geven van de verschillende mogelijkheden en loopbaantrajecten.

Bel ons voor het maken van een afspraak voor een oriënterend en boeiend gesprek over jouw professionele toekomst: 035 – 5395310 of 06 – 27456370.

We maken graag kennis met je!

Mieke Habraken en Anno Bousema

 

 

Wil je dit interview verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.info is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp