vergrootglas
Vacatures in het Actuariaat
Sprenkels & Verschuren

Niet zomaar een baan

Interview met Sprenkels & Verschuren

Kiezen voor Sprenkels & Verschuren ...

... betekent niet zomaar een baan bij een advies-organisatie. Als puur Nederlands bedrijf hanteren wij een onderscheidende werkwijze, zowel ten aanzien van onze klanten als onze medewerkers. No-nonsense in combinatie met een ongekende professionaliteit staat hierbij centraal. Een groot deel van onze collega’s heeft zijn sporen in de pensioen-, verzekerings- of financiële wereld ruimschoots verdiend, maar weten zijn ervaring en deskundigheid te allen tijde te koppelen aan een menselijke, persoonlijke en enthousiaste benadering. Door nauw samen te werken, leren wij dagelijks van elkaars expertise. Daarbij gaan wij uit van onze belangrijkste kernwaarden: passie voor het vak, persoonlijke benadering van onze klanten en een professionele werkwijze.

In Control

De dienstverlening van Sprenkels & Verschuren is erop gericht om onze klanten te helpen, "in control te komen" en bovenal te blijven. Complexe vraagstukken op het terrein van pensioen, verzekeren en financieel risicomanagement terugbrengen tot hun essentie om vervolgens samen met u de verschillende oplossingsrichtingen verder uit te werken. Daar ligt onze uitdaging waarbij wij, indien gewenst, ook de daadwerkelijke implementatie van de oplossing ter hand kunnen nemen.

´Begrijpelijk maken waar het echt over gaat en het vervolgens beheersbaar maken is daarbij de kern.´

Werken bij Sprenkels & Verschuren betekent opereren in een unieke organisatie, zonder externe aandeelhouders, met korte lijnen, waarbij persoonlijke ontplooiing, initiatief en ondernemerschap erg gestimuleerd worden. Vanuit het unieke total cash principe, kun je zelf je totale beloning bepalen.

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die niet voor geijkte paden willen gaan en zélf hun carrière willen vormgeven. Spreekt dit je aan? Zie voor meer informatie www.sprenkelsenverschuren.nl of neem contact op met Bertjan Kobus, 06-4382 0597.

Standplaats: Amsterdam 

Direct solliciteren:
Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Junior of Senior Consultant bij Sprenkels & Verschuren in Amsterdam inclusief CV via onderstaand emailadres:

bertjan.kobus@sprenkelsenverschuren.nl 

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 3-10-2012
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.info is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp