vergrootglas
Vacatures in het Actuariaat

Genomineerden Actuaris van het Jaar 2018: Pieter Heesterbeek, Judith Houtepen en Agnes Joseph

Bron: actuarieelpodium.nl - 07 september 2018

De genomineerden voor Actuaris van het Jaar 2018 zijn bekend. Er waren ook dit jaar weer vele inzendingen waaruit de jury de afgelopen weken een keuze heeft gemaakt. Zoals elk jaar gaan we op zoek naar actuarissen die een bijzondere prestatie hebben geleverd en een bijdrage leveren aan de maatschappelijke zichtbaarheid van de beroepsgroep, een voorbeeld voor anderen. Dit jaar heeft dat geresulteerd in een drietal genomineerden: Pieter Heesterbeek, Judith Houtepen en Agnes Joseph.

Pieter Heesterbeek (1977)

Drs. Pieter Heesterbeek AAG is een senior consultant met diepgaande kennis en ervaring van alle soorten pensioen vraagstukken. Pieter werkt sinds 2007 bij Triple A en is daar eindverantwoordelijk voor de certificeringspraktijk binnen de business line Pensioenen. Daarnaast geeft hij leiding aan diverse projecten, van de bouw van complexe modellen, het runnen van een pensioenbureau tot het adviseren van werkgevers en pensioenfondsbesturen.

Lees verder >>

Judith Houtepen (1975)

Drs. Judith Houtepen MBA AAG werkt sinds 2012 voor Milliman Benelux als senior manager op het gebied van Health. Hier is zij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de Health praktijk in Nederland. Judith is gespecialiseerd in health en non-life en voert diverse consultancy opdrachten uit op actuarieel en strategisch gebied, van verzekeraars tot overheden in binnen- en buitenland. Ze is met name actief op het vlak van Solvency II, risico verevening en pricing. Judith studeerde in 2001 cum laude af op financiële econometrie en actuariële wetenschappen en volgde ook een internationale MBA-opleiding. In 2012 maakte zij de stap naar het actuariële werkveld en ronde haar postdoctorale AG opleiding cum laude af.

Lees verder >>

Agnes Joseph (1980)

Agnes Joseph MSc werkt als expert actuary en data scientist bij Achmea. Behoudens een klein uitstapje is ze hier sinds 2004 actief in diverse rollen en bij verschillende entiteiten. Agnes houdt zich bij Achmea onder andere bezig met innovatie op het gebied van productontwikkeling, modelontwikkeling en kennisdeling. Daarnaast zet ze als actuaris wiskundige modellen in om inzicht te bieden in pensioenvraagstukken. Zowel voor de consument, pensioenfondsbestuurders als beleidsmakers. Agnes studeerde af in econometrie, actuariaat en economie.

Lees verder >>

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.info is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp