Vacatures in het Actuariaat

Genomineerden Actuaris van het jaar 2019

Bron: Stem nu! - 10 september 2019

De genomineerden voor Actuaris van het jaar 2019 en Actuarieel Talent van het jaar 2019 zijn bekend! Dank voor alle voorgedragen mensen. Je kunt nu op je favoriet stemmen voor Actuaris van het jaar 2019 via de site.

De Actuarieel talenten stellen we hier vast aan je voor, tijdens de Actuarisdag kun je stemmen op je favoriet in de zaal. Heb je nog geen ticket en wil je de genomineerden steunen? Ga snel naar de site en bestel je ticket. Met de kortingscode CAREERGUIDE krijg je bovendien bijna € 75 korting.

De genomineerden zijn:

Dick Boeijen (1977)
Ir. drs. Dick Boeijen AAG is sinds 2002 in dienst bij PGGM in verschillende actuariële functies. Hij studeerde Technische Wiskunde aan de TU Eindhoven en Actuariële Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De laatste jaren is Dick bij PGGM vooral nauw betrokken bij de discussie over de houdbaarheid van het Nederlandse pensioencontract. Hij had en heeft zitting in diverse externe gremia (zoals de SER en de Pensioenfederatie), ambtelijke werkgroepen (ministerie SZW) en wetenschappelijke onderzoeksgroepen (zoals Netspar en het AG). Sinds kort is hij ook extern adviseur bij de vakcentrale VCP, als opvolger van Jan Tamerus, en maakt hij deel uit van de Werkgroep Pensioenen van de Stichting van de Arbeid.

Daan Kleinloog (1989)
Drs. Daan Kleinloog AAG werkt ruim 11 jaar in de pensioensector. Sinds 2011 is hij werkzaam bij Sprenkels & Verschuren, waar hij in 2016 (op zijn 26e) partner werd. Daan is actief als actuarieel adviseur van pensioenfondsbesturen, werkgevers, vakbonden en ondernemingsraden op het gebied van strategisch pensioenbeleid, actuarie¨le aspecten, premie- en toeslagenbeleid. Hij begeleidt organisaties bij strategische vraagstukken op pensioenbeleid, maar is ook actief op het gebied van toekomstdiscussies, APF- en liquidatietrajecten, governance-vraagstukken, ALM-studies, herstelplannen en haalbaarheidstoetsen. Daarnaast houdt Daan zich bezig met de certificering van diverse pensioenfondsen zowel aan de advies- als de certificeringskant. Hij wordt daarin ervaren als “een uitmuntend talent met een krachtig eigen geluid” en als iemand die “nooit zomaar zonder wedervraag iets aanneemt en enorm wordt gewaardeerd door zijn klanten”.

Richard Plat (1976)
Dr. Richard Plat AAG RBA is sinds 2011 zelfstandig consultant en eigenaar van het eenmansbedrijf ‘Richard Plat Consultancy’. Hij richt zich op dienstverlening aan verzekeraars, pensioenfondsen, actuarie¨le adviesbureaus en banken. Richard houdt zich onder andere bezig met Solvency 2, Economic Capital, Asset Liability Management, Market Consistent Embedded Value, pricing, hedging, waardering van embedded opties, het (stochastisch) modelleren van marktrisico’s en verzekeringstechnische risico’s, replicating portfolios, Mergers & Acquisitions, IFRS17, IFRS9 en modelvalidatie.

Gisella van Vollenhoven (1970)
Drs. Gisella van Vollenhoven AAG is een ervaren executive en toezichthouder in de financiële sector op het gebied van pensioenen, verzekeren en bankieren. Zij is lid van de Raad van Commissarissen van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw en recent voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen van ASR (beoogd per 30/10/2019). Hiervoor werkte Gisella bij De Nederlandsche Bank als achtereenvolgens afdelingshoofd Toezicht Pensioenbeleid, Divisiedirecteur Onsite Toezicht Banken en divisiedirecteur Toezicht Pensioenfondsen. Gisella studeerde in 1994 af als actuaris (UvA) en begon daarna haar carrière binnen ING Groep en heeft daar vele managementposities bekleed in binnen- en buitenland. Zij was actief in onder meer de gebieden pensioenverzekeringen, productmanagement leven- en schadeverzekeringen, credit risk management en risk modelvalidatie.

Lees verder >>

 

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.info is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956