Vacatures in het Actuariaat

Modellen aan de macht

Bron: Actuarisdag 2019 - 26 augustus 2019

Modellen aan de macht is het thema van de Actuarisdag 2019. Als samenwerkingspartner van Actuarieel Podium, mogen we als CareerGuide een aantal kaarten hiervoor met 25% korting aanbieden. We willen jou graag in de gelegenheid stellen een ticket met korting te kopen.

Met de kortingscode CAREERGUIDE25 krijg je zo bijna € 75,- korting op een ticket. We hopen je daarmee een plezier te doen. De korting geldt niet met terugwerkende kracht als je al een kaartje hebt gekocht (regulier of early bird).

De Actuarisdag staat ook dit jaar weer in het teken van kennis delen, sparren met vakgenoten, plezier, netwerken en de uitreiking van de Actuaris van het Jaar Prijs. De dag wordt aangevraagd voor 6 PE-punten en zal wederom door Achmea worden gehost in haar prachtige congrescentrum te Zeist. Naast toppers uit het bedrijfsleven en hoogleraren zal ook de politiek haar visie komen geven op het thema: Modellen aan de Macht.

Thema: Modellen aan de Macht
Het gebruik van data en modellen neemt exponentieel toe. We zien geweldige toepassingen op het gebied van productontwikkeling, risicomanagement en klanttevredenheid. Maar deze ontwikkeling brengt ook allerlei nieuwe risico’s met zich mee. Modellen zijn vaak zo complex, dat lang niet iedereen ze meer begrijpt. De – correcte – uitkomsten zijn lang niet altijd meer helder te duiden. En wie controleert eigenlijk het zelflerende algoritme? Actuaris van het Jaar, Agnes Joseph geeft haar visie op het thema van dit jaar: “Modellen aan de Macht”. Het gaat over de nieuwe mogelijkheden die data en modellen ons bieden in de praktijk. Maar ook over zelf blijven nadenken en interpreteren in een omgeving die meer en meer is ‘dichtgetimmerd’. Over de vraag of al die extra complexiteit in modellen ook altijd iets toevoegt. Hoe veranderen modellen de rol van de Actuaris? Wat blijft er over? En hoe kunnen we daar beter in worden? Deze en vele andere vragen gaan we proberen te beantwoorden tijdens Actuarisdag 2019.

Lees hier het volledige programma >>

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Actuaris.info is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956