a.s.r.


Archimedeslaan 10
3584 BA - Utrecht
030 - 257 91 11
www.werkenbijasr.nl

Profiel

Dit is a.s.r. 
We zijn één van de grootste verzekeraars van Nederland. Met ruim 4.000 medewerkers en een omzet van € 4,3 miljard in 2012 zijn we nummer vier. En dat is niet voor niets. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse De Ondernemersverzekeraar, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta bieden we een groot aanbod aan financiële producten. Denk hierbij aan schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve enindividuele pensioenen, zorgverzekeringen, reis-, recreatie- en uitvaartverzekeringen. Daarnaast is a.s.r. als belegger onder meer actief in vastgoedexploitatie en ontwikkeling met de productlijn Vastgoed.

Eén met de stad Utrecht
In de 4e stad van Nederland is de 4e landelijke verzekeraar gevestigd met 4.000 medewerkers. Dat kan geen toeval zijn én dat is het ook niet. We zijn gevestigd in de stad waar voor een belangrijk deel onze roots liggen. Daarmee kiezen we ervoor om blijvend, centraal in Nederland, Utrecht te zitten. Wil je meer weten over onze verbinding met Utrecht? Bekijk bovenstaand filmpje.   

Werken op een inspirerende werk- en ontmoetingsplek
We zijn altijd in beweging, voor onze klanten maar zeker ook voor onze medewerkers, het milieu en ons bedrijf. Op dit moment wordt ons Utrechtse hoofdkantoor grootschalig gerenoveerd. Een renovatie waar de belangen van medewerker, bedrijf en milieu in balans zijn. Zodat we samen kunnen werken in een mooie, duurzame en energiezuinige omgeving om de beste resultaten voor de klant te behalen.

Nieuwe Generatie Werken
Ons kantoor wordt volledig ingericht op de Nieuwe Generatie Werken, met 2.800 flexibele werkplekken voor 4.000 medewerkers. Met een totale oppervlakte van 86.000 vierkante m2 is het na de renovatie één van de grootste kantoorgebouwen van Nederland.

Ervaar het zelf
Eind 2015 moet ons nieuwe a.s.r. kantoor klaar zijn. Toch kunnen we je nu al rondleiden in de virtuele werkomgeving die we voor jou in beeld hebben gebracht. Klik hier en bekijk hier het filmpje en maak kennis met de transparantie, openheid en inspiratie van onze werk- en ontmoetingsplek van de (nabije) toekomst.