logo actuaris.nl

Blue Sky Group

Prof. E.M. Meijerslaan 1
1183 AV
Amstelveen

020 - 4 266 266
www.blueskygroup.nl


Actief in

Blue Sky Group voert alle activiteiten uit om pensioenregelingen op te zetten, uit te voeren en te beheren.

Medewerkers
circa 140
Structuur

Blue Sky Group is volledig zelfstandig.

Profiel

Blue Sky Group is een integrale pensioenuitvoerder: we ondersteunen en adviseren pensioenfondsbesturen op het gebied van vermogensbeheer, pensioenadministratie, bestuursondersteuning en deelnemerscommunicatie. Kwalitatief hoogstaande uitvoering en praktisch advies aan onze opdrachtgevers vormen onze basis.
Onze ambitie: de beste én de leukste pensioenuitvoerder van Nederland te zijn. 

Blue Sky Group heeft een informele en betrokken bedrijfscultuur. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we belangrijk, waaronder natuurlijk een goede pensioenregeling. Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Alle deskundigheid zetten we samen in voor onze klanten.

Wat doen we?

 • Vermogensbeheer
  We helpen de doelstellingen van pensioenfondsen te behalen door strategisch beleggingsadvies, kritisch vermogensbeheer, voortdurend risicomanagement en overzichtelijke rapportages. Blue Sky Group is een fiduciair manager.
 • Pensioenuitvoering
  Vanuit onze ruime ervaring met verschillende pensioenregelingen voeren we de pensioenadministratie goed en op tijd uit. Klantvriendelijkheid staat daarbij centraal.
 • Advies
  Pensioenfondsen zijn voortdurend onderhevig aan wetswijzigingen, maatschappelijke en financiële ontwikkelingen. Deze zijn vaak aanleiding om een degelijk advies in te winnen bij onze specialisten op het gebied van communicatie, actuariaat, juridische zaken en beleggen.
 • Bestuursondersteuning
  We nemen graag werk uit handen van bestuursleden, maar wel op zo’n manier dat bestuursleden in control blijven. Daarbij vinden we goed contact met toezichthouders belangrijk. Pensioenontwikkelingen volgen we op de voet.
 • Communicatie
  Duidelijke pensioencommunicatie zorgt voor realistische verwachtingen bij deelnemers, werkgevers en toezichtouders. Met strategisch communicatieadvies en passende communicatiemiddelen bereiken we de doelgroepen zo effectief mogelijk.

Blue Sky Group is sinds 1999 een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die geen onderdeel uitmaakt van een verzekeraar of een financiële dienstverlener. De jarenlange ervaring wordt binnen de nieuwe organisatie verrijkt met eigentijdse kennis van nieuw ingestroomd, enthousiast talent. Zo is een combinatie ontstaan van enerzijds professionaliteit en betrouwbaarheid en anderzijds flexibiliteit en vernieuwingsdrang.

Tot de klanten van Blue Sky Group behoren naast de drie KLM fondsen o.a. Alcatel-Lucent, Staples, Total en Ballast Nedam. In 2013 wordt ruim 16 miljard euro beheerd voor bijna 85.000 deelnemers.