Buck Consultants B.V.


Beursplein 37
3011 AA - Rotterdam

www.buckconsultants.nl

Profiel

Opgericht in 1916 in New York is Buck Consultants als actuarieel adviesbureau uitgegroeid naar een organisatie met meer dan 2.000 werknemers en affiliate partners in een wereldwijd netwerk.

In Nederland hebben we een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van actuariaat, pensioen en communicatie voor verzekeraars, pensioenfondsen en bedrijven.

We hebben een leuk ondernemend team met top consultants. In de jaren dat we in Nederland bezig zijn hebben we al een hoop bereikt en dat stimuleert om verder te gaan. De cultuur van Buck is open en plezierig, geeft mensen veel ruimte maar verwacht daar ook veel voor terug. Enkele peilers van onze cultuur zijn:

  • Vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid geven en nemen
  • Persoonlijke aandacht, persoonlijke ontwikkeling
  • Plezierige samenwerking
  • Veel voor elkaar over hebben en er veel voor terug krijgen

 Door onze constante ontwikkeling zijn wij op zoek naar actuariële mensen op ieder niveau. Wij bieden een plek waar je de juiste waardering, aansturing en groeikansen krijgt. Een plek waar ieders inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Voor onze klanten zijn wij persoonlijk en betrokken. Door onze verfrissende aanpak, flexibele houding en snelheid zorgen wij voor een plezierige samenwerking.