Conservatrix Groep


Javalaan 7
- Baarn
(035) 548 08 72
www.conservatrix.nl

Profiel

Conservatrix is al meer dan 135 jaar als zelfstandige en onafhankelijke verzekeraar op de Nederlandse markt actief. Conservatrix biedt consumenten en ondernemers producten op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken aan. Conservatrix biedt producten en productcombinaties aan die een oplossing vormen voor uw behoefte aan financiering, risicodekking en/of vermogensopbouw in de categorieën:

  • Wonen
  • Inkomen
  • Oudedagsvoorziening
  • Nabestaandenzorg

Conservatrix levert haar producten uitsluitend via een landelijk netwerk van onafhankelijke, professionele assurantie-, pensioen- en hypotheekadviseurs. Door onze relatieve kleinschaligheid kunnen wij onze relaties, naast concurrerende producten, een persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit bieden.

Bij Conservatrix ligt de nadruk op teamwork en een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Werkzaamheden kenmerken zich door diversiteit. We moedigen eigen initiatief aan en geven een medewerker de ruimte om zich te ontwikkelen in een ambitieuze, dynamische en informele omgeving. Onze mensen zijn het hart van onze onderneming. Zij zullen dat altijd blijven omdat wij geloven in het persoonlijke contact tussen onze organisatie en onze klanten. Dit vormt de kern van onze dienstverlening. Dit betekent ook dat onze mensen de beslissende factor zijn van ons voortdurende succes.

Medewerkers van Conservatrix gaan vrijwel altijd met plezier naar hun werk. Dat komt mede door de prettige locatie waar Conservatrix gevestigd is. Baarn, haar bosrijke omgeving en ons prachtige kantoorpand staan immers garant voor een omgeving waarin mensen tot optimale prestaties kunnen komen.

De inzet en creativiteit van al onze medewerkers heeft Conservatrix in staat gesteld consistent haar doelen te bereiken. Ook in de komende jaren verwachten we flink te zullen groeien. Daarom hebben we regelmatig behoefte aan zowel ervaren professionals als jong talent. Heb je een frisse kijk op zaken, uitdagende ideeën en het lef en vermogen om die ideeën onder de aandacht te brengen? Dan kun je bij ons aan een mooie carrière bouwen. Ook studenten kunnen bij Conservatrix terecht voor een afstudeeropdracht of een stage.