Onderlinge ´s Gravenhage


Zeestraat 70
2518 AC - Den Haag
070-3421111
www.onderlinge.info

Profiel

Wie zijn wij?

De Onderlinge 's-Gravenhage is een onafhankelijke en solide levensverzekeraar. De belangen van onze deelnemers (polishouders) komen op de eerste plaats. Met dit uitgangspunt ontwikkelen wij onze producten en onze dienstverlening.

Zekerheid

De Onderlinge 's-Gravenhage biedt uitsluitend traditionele levensverzekeringen met een gegarandeerd kapitaal. Daarnaast profiteren onze deelnemers van een maatschappijwinstdeling, waardoor het verzekerde kapitaal hoger kan worden. De Onderlinge 's-Gravenhage werkt samen met zo'n 2000 professionele en onafhankelijke assurantieadviseurs.

Werken bij de Onderlinge 's-Gravenhage

Werken bij de Onderlinge 's-Gravenhage is werken voor een stabiele werkgever met ambitie. De sfeer is prettig en informeel. Wij gaan uit van de kwaliteit van onze medewerkers. Er zijn kansen om te groeien, of dat nu binnen je vakgebied is of in een andere functie. Je moet als medewerker die kansen natuurlijk wel grijpen en zelf aan je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling werken. Een actieve aanpak van je carrière dus, waarbij je zelf een belangrijke rol vervult.

In de testimonials lees je de ervaringen van enkele van onze medewerkers.

Wat wij je verder bieden

Brede, uitdagende functies in het historisch centrum van Den Haag. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Verzekeringsbedrijf, waaronder een 13e maand en een aantrekkelijke pensioenregeling, aangevuld met diverse bedrijfsregelingen. Variabele werktijden zijn bij ons vanzelfsprekend.