Reacfin


Place de l'Université 25
B-1348 - Louvain-la-Neuve
+32 (0)497 48 98 48
www.reacfin.com

Profiel

 

Linking Academic Excellence with Market Best Practice

Enerzijds, ontwikkelen de financiële en actuariële technieken zich tegenwoording in een steeds sneller tempo. Anderzijds, is het een grote uitdaging voor bedrijven om concurrerend te blijven in het huidige economische klimaat enkel door zich af te stemmen op de industrie en de sector.

Reacfin vormt de brug tussen deze twee werelden, het koppelen van academische excellentie en de beste markt praktijken. Bedrijven huren ons in om hen te ondersteunen bij het vaststellen van solide strategieën voor risicobeheer, raamwerken en methodologieën.

Mission Statement
Reacfin is een solide partner voor het opzetten van topkwaliteit Risicobeheer raamwerken, en biedt state-of-the-art actuariële en financiële technieken, methoden en strategieën.

Toegevoegde Waarde

  • Reacfin levert hoog opgeleide en ervaren vakmensen, innovatieve technieken, expertise in compliance en bestuur.
  • Onze band met de UCL stelt ons in staat om onafhankelijk en neutraal advies over het beheer van de risico's te geven en dit met hedendaagse actuariële en financiële modellen.

Feiten & cijfers

  • Spin-off van de Universite Catholique de Louvain (UCL)
  • Opgericht in 2004 door een aantal leden van het Instituut voor Actuariële Wetenschappen
  • 25 medewerkers
  • 100 wereldwijde klanten

Mensen
Wij zijn trots op onze ploeg samengesteld uit academici en deskundigen uit de financiële sector, met uitgebreide vaardigheden in ALM, product ontwikkeling, handel, kwantitatieve financiën, systeem programmatie; risico beheer, strategie- en beleid- definitie. Sterke analytische capaciteiten, ervaring uit een verscheidenheid aan opdrachten en goede klantenondersteuning garanderen u een uitstekende dienstverlening.

Ons team bestaat uit ervaren senior professionals, met lange termijn ervaringen opgedaan in managementfuncties in verzekeringsmaatschappijen, en uit pientere jonge talenten.

  • Diensten
  • Modelling
  • Validatie
  • adviserend

Bereik
Binnen de bovengenoemde diensten, biedt Reacfin: opleidingen, onderzoek en ontwikkeling, implementatie, assessments, coaching op zeer gespecialiseerde onderwerpen, en tot slot algemene raamwerken en structuren. 

Carrière
Ons team bestaat uit ervaren senior professionals met de lange termijn ervaring in managementfuncties in verzekeringsmaatschappijen of banken en uit heldere jonge talenten.

Met een continu groter aantal klanten en projecten en ondanks het aantrekken van diverse nieuwe medewerkers in de afgelopen maanden, zoeken we nog steeds top profielen aan te werven om ons team te voltooien. Reacfin is voornemens om een katoor te openen in Nederland.