logo actuaris.nl

Functioneel Analist - Blue Sky Group


Amstelveen -
Word jij enthousiast van het blijvend optimaliseren van systemen? En zorg jij ervoor dat implementaties en changes soepel verlopen? Dan maken we graag kennis met je!


Voor maar liefst 10 pensioenfondsen doet Blue Sky Group de pensioenuitvoering. De afdeling PensionTech & Innovation is dé backbone van de IT in onze pensioenuitvoeringsorganisatie. Word jij enthousiast van het blijvend optimaliseren van systemen? En zorg jij ervoor dat implementaties en changes soepel verlopen? Dan maken we graag kennis met je!

Wie zijn wij?

De best mogelijke pensioenvoorziening voor deelnemers van pensioenfondsen. Voor minder doen we het niet bij Blue Sky Group (BSG). Wij streven naar ‘meer voor nu en later’. Dat gaat niet alleen over meer geld. Het gaat ook over meer aandacht, service, inzicht en overzicht. Als allround pensioenuitvoerder nemen we pensioenfondsen en hun bestuurders graag werk uit handen. Zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun daadwerkelijke bestuurswerk. In het vertrouwen dat zaken als pensioenadministratie, bestuursondersteuning en vermogensbeheer bij ons in goede handen zijn.

Als betrokken pensioenspecialist weten we wat er speelt bij onze opdrachtgevers en hun deelnemers. We werken in onze compacte, informele organisatie goed samen langs korte lijnen tussen onze vakmensen en met onze opdrachtgevers. We zijn betrokken bij onze klanten en bij elkaar. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Digitaal in deze coronatijd en daarna weer via maandelijkse borrels, sportevenementen, teamuitjes en de jaarlijkse skitrip.

PensionTech & Innovation

De afdeling PensionTech & Innovation is een afdeling binnen BSG Pensioenbeheer. De afdeling zorgt ervoor dat de informatie en functionaliteit van de pensioensystemen blijven aansluiten bij de behoeften van gebruikers binnen en buiten de organisatie. De afdeling is de spin in het web, alles rondom de pensioen techniek gebeurt hier.

Wij zoeken een Functioneel Analist

Als Functioneel Analist ben jij verantwoordelijk voor:

 • De technische inrichting van de pensioenadministratie(systemen), zodanig dat de reglementsbepalingen juist worden verwerkt.
 • Het analyseren van de pensioenreglementen en pensioenadministratie bij de overname van de pensioenaanspraken van de vorige pensioenuitvoerder bij de implementatie van nieuwe klanten.
 • Het opstellen van impactanalyses om de kwaliteit en continuïteit van het werk te waarborgen.
 • Het ontwikkelen, toepassen en onderhouden van testmethodes en de testomgeving van de pensioenadministratiesystemen
 • Het applicatiebeheer van front- en mid-office applicaties.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding Actuarieel Rekenaar.
 • Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in de pensioen- en/of verzekeringsbranche.
 • Je hebt kennis van de aandachtsgebieden Pensioen en Pensioenadministratiesystemen.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het ontwerpen en bouwen van systemen, van programmeertaal en conversiestrategieën en van het beheer van applicaties.
 • Je omarmt onze kernwaarden: betrokken, samenwerken, doortastend en het stapje extra.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Je bent sociaal en communicatief zeer vaardig en werkt graag in teamverband.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Je bent gezellig!

Wij bieden

Allereerst, een heel gezellig team waarin je terecht komt!

Een afwisselende baan met veel mogelijkheden voor eigen invulling van het werk. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. En niet geheel onbelangrijk, je ontvangt een goed salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Deze functie staat uit voor 32-40 uur per week.

Solliciteren?

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met: Brechje Mentrop, Manager PensionTech & Innovation, 06 -28847299.

Algemene vragen kun je stellen aan:  Yvonne Kok , HR Adviseur, 020 – 4266 363. Stuur je sollicitatie naar solliciteren@blueskygroup.nl t.a.v. Yvonne Kok .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Locatie:
Amstelveen
Meer informatie:

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met: Brechje Mentrop, Manager PensionTech & Innovation, 06 -28847299.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Functioneel Analist bij Blue Sky Group in Amstelveen inclusief CV via solliciteren@blueskygroup.nl t.a.v. Yvonne Kok .

 
 
Vacature geplaatst op 6-8-2021 10:35:43